divendres, 7 d’abril del 2017

Alguna vegada has pensat en desfer-te de la factura de la llum? . La nova bateria de Tesla podria treure la teva casa de la xarxa elèctrica comercial, mentre que el Govern d'Espanya aquesta prop d'aprovar un Reial Decret que planeja fer pagar als usuaris per cada quilowatt hora que generin. No només els cobraran per generar electricitat durant el dia, sinó que tampoc els deixaran aprofitar l'extra durant la nit.






Alguna vegada has pensat en desfer-te de la factura de la llum? Acomiada't de la factura de la llum, Tesla portarà electricitat en sis mesos a les llars. I és que en Tesla està treballant en una bateria que podria ajudar-te a trencar amb la teva companyia elèctrica, bàsicament convertint qualsevol casa en una illa fora de la xarxa comercial. Però a Espanya el pretenen dificultar gravant el procés, si et vols independitzar de la xarxa elèctrica a Espanya ho vas a tenir molt complicat.

ACTUALITZACIÓ:  Tesla comienza a entregar sus primeras baterías Powerwall.


Abans d'adonar-te, una casa fins i tot podria generar energia suficient per obtenir guanys per la venda del seu excés d'energia venent-la a una companyia elèctrica tradicional. En Tesla prometen una bateria per emmagatzemar energía renovable que eliminarà la dependència actual de les companyies elèctriques.

Igual que molts dels projectes de Tesla, aquest s'acosta ràpidament. Elon Musk va anunciar als inversors que els dissenys per a aquesta bateria casolana estan acabats. El gran públic pot accedir al disseny en el mes que ve, amb el començament de la producció en tan sols sis mesos.

La nova bateria de Tesla podria ser el punt d'unió de les energies renovables i dels consumidors finals cada dia a totes hores d'una manera que tingui sentit comercial i pràctic. El repte d'almacenar energía limpia a partir de energía solar o eólica és un de les claus perquè les energies renovables s'enlairin definitivament. Tot i que no s'ha comentat el preu de la nova bateria de Tesla, és molt probable que representi un estalvi davant de la xarxa elèctrica al llarg de la seva vida útil.

A més, aquestes bateries podrien ser beneficioses per als que viuen en zones on la xarxa elèctrica no és fiable a causa dels talls d'energia. Algunes persones solucionen aquest problema mitjançant la instal·lació d'un generador de gas o propà, que no sempre és pràctic ni econòmic.

Aquest sistema d'emmagatzematge d'energia podria ser trencador per als Estats Units i Europa, on els consumidors estan buscant formes d'evitar les factures amb diferents possibilitats alternatives. Segons Musk, les elèctriques no tindran pràcticament temps per reaccionar.

Tesla ja ofereix productes d'emmagatzematge d'energia residual a través d'SolarCity Corp, la companyia d'energia solar a la qual Musk és el màxim accionista.

Segons l' OCU, la bateria de Tesla ho té realment difícil per implantar-se a Espanya. Els espanyols difícilment podran desconnectar-se de la xarxa elèctrica i ser autosuficient a nivell energètic, ja que el nostre país no facilita l'ús de les energies renovables.

El Govern d'Espanya aquesta prop d'aprovar un Reial Decret que planeja fer pagar als usuaris per cada quilowatt hora que generin. No només els cobraran per generar electricitat durant el dia, sinó que tampoc els deixaran aprofitar l'extra durant la nit. El seu argument és que el autoconsumidor d'electricitat ha de pagar un peatge per la producció per a ús propi, amb l'objecte que els costos fixos del sistema elèctric no recaiguin sobre la resta de consumidors i s'eviti així una 'pujada de tarifes' de llum per el conjunt dels usuaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS