dijous, 1 de juny del 2017

El dia 7 de febrer de 2007, Erika Ortiz, de 31 anys d'edat, germana de la princesa Letizia, va aparèixer suïcidada a casa, com a conseqüència de la ingesta d'un còctel de barbitúrics. La misteriosa mort de la germana de la Princesa Leticia, ¿Es va suïcidar o la "suïcidar" ?.






Erika Ortiz era una atractiva jove, llicenciada en Belles Arts; tenia una preciosa filla de 6 anys, Carla, fruit de la seva anterior relació; uns pares, una família, un lloc laboral com a dissenyadora gràfica en un mitjà audiovisual, i fins i tot tenia un nou romanç. I la seva germana era la Princesa de Asturias.¿Qué va poder ocórrer com perquè Erika fos trobada morta? ...

Per abordar el misteri d'Erika Ortiz, potser convindria que primerament ens fixéssim en la Família Reial Britànica. Christine Fitzgerald, un confident i amiga de la princesa Diana, explica que Diana li va dir, que els membres de la Família Reial Britànica eren alienígenes reptilianos, i que ells podien mutar de forma.

Perquè és un problema i un perill per a la Elite del Poder què persones normals coneguin aquestes informacions tan greus i comprometedores. La Elite, però, té un avantatge al seu favor: que aquestes informacions semblen tan fantàstiques i increïbles que ningú les creu.

Seguint el paral·lelisme, que il·lustra bé la situació, Letizia tenia per amiga i confessora a la seva germana Erika, ja que totes dues estaven molt unides i vivien a Madrid. De fet, el pis del madrileny barri de Valdebernardo, en què havia viscut Letizia de soltera, va passar a ser ocupat per la seva germana Erika, una vegada que Letizia es va traslladar a Pardo.

Letizia sempre havia estat molt lliure i impulsiva, fins que es va comprometre amb el Príncep Felip i va passar a viure al palau del Pardo. Tot d'una tota la seva vida va canviar. Almenys durant el primer any o els dos primers anys a la Reialesa, Letizia va passar un infern; mudar la cara, reflectint un rictus d'amargor, i es va quedar anorèxica. I precisament l'espatlla de la seva germana Erika li va servir Letizia d'una gran ajuda per poder superar una situació tan difícil i tenir ànims per adaptar-se a la vida de la Família Reial Espanyola i el seu entorn.

No sabem la quantitat de secrets i informacions "sensibles" que Letizia, conscient o inconscientment, va poder revelar confidencialment a la seva germana Erika, però segurament que van formar un nombre considerable. I això malgrat que tant Felip com els pares del Príncep, Joan Carles i Sofia, des del principi havien donat recomanacions precises Letizia, en el sentit que seria un error airejar les coses de la Família Reial fora de Palau, ja que no li anava a beneficiar en res i tan sols es tornarien en contra seu.

A ningú se li escapa que la mort per ingesta de barbitúrics és una de les tècniques habituals que sempre han utilitzat els serveis secrets dels governs. Per exemple, el 2 d'Agost de 1962, agents de la CIA van obligar a Marilyn Monroe a què prengués barbitúrics, i l'endemà l'actriu va aparèixer morta al seu apartament de Los Angeles. Simplement perquè el seu amic, el President John Kennedy, li havia explicat la veritat sobre el Cas Roswell. I si això t'ho diu confidencialment el president, 'Al president si li creus! ...

¿Potser Letizia va poder relatar a la seva germana Erika episodis esgarrifoses de la Reialesa, la Noblesa, les classes altes i el Clero catòlic, relacionats amb transformacions d'aquests personatges en reptiloides, o testimonis de rituals amb sacrificis humans? ...

Això de les metamorfosis reptilianas en les famílies que dirigeixen el món, ens pot semblar difícil de creure. No obstant això, segons va revelar el científic espanyol Conrado Sales Cano, l'ex-Illuminati Arizona Wilder li va confessar personalment que havia vist amb els seus propis ulls com el Rei Joan Carles es transformava en un ésser Reptilià !!! .... El testimoni de Conrado Sales està en un vídeo Youtube. I això és també el mateix que ve comptant sempre David Icke, sobre les reialeses.

I si Erika Ortiz, si s'escau per saber massa, va poder haver corregut la mateixa sort que Lady Di, Marilyn Monroe, Elvis Presley, Michael Jackson, i tants d'altres? ...

Potser alguns o molts puguin pensar que tot això no són més que elucubracions fantàstiques, gratuïtes i sense cap fonament. És possible que així sigui.

No obstant això, les declaracions realitzades recentment pel cosí de Letizia i Erika, David Rocasolano, en el seu llibre titulat "Adéu Princesa", criden l'atenció i resulten desconcertants, perquè acusa la Família Real, ja Letizia, d'induir d'alguna manera al suïcidi d'Erika. També relata que al funeral d'Erika seu exmarit va dir "fill de puta" al rei i el va acusar de la mort de la jove.

El cosí de Letizia, que no és un analfabet, sinó un advocat de l'Estat llicenciat en Dret, es mostra amarg i adolorit, i diu coses bastant fortes:

- "Sí. Ells van atropellar les nostres vides. Van acabar amb la nostra família. Van fer que ens peleáramos entre nosaltres i que ja no ens parlem. Pensen que són impunes i funcionen com una màfia. Són intocables i fan coses que no es poden fer però que per a ells són normals. Es creuen totpoderosos. Crec que la Casa Reial va ser responsable de la seva mort, i Letizia també, per la pressió a què la van sotmetre. Jo no m'imaginava que Erika s'anés a treure la vida. Sabia que tenia problemes però no d'aquest grau. No va aguantar, va perdre la línia de l'horitzó "....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS