dimarts, 11 de juliol del 2017

El ministre d'Interior Juan Ignacio Zoido, aquell que assigna habitatges de la Guàrdia Civil per als seus "col·legues" que no són guàrdies civils i es gasta el pressupost d'Interior en condecorar estàtues religioses i confraries catòliques, torna a posar de manifest, que té menys empatia i intel·ligència que un mandril de cul vermell i la mateixa malaleche o més, que el feixista homòfob xenòfob Donald Trump.






L'última del nostre Ministre, ha estat donar la culpa de la immigració, a les ONG que salven refugiats al mar.

L'última ocurrència de Zoido, ha estat convèncer la resta de Ministres d'Interior de la UE, que la culpa de l'arribada de refugiats a les costes d'Europa, la tenen les ONG que els rescaten i donen de menjar.

És probable que Zoido preferís que els voluntaris de les ONG, disparessin contra els refugiats pots de fum i pilotes de goma, en lloc de salvar-los d'una mort segura, que és la seva tasca actual, però el senyor ministre haurà d'entendre, d'una vegada per totes, que les ONG no es van crear per a aquesta tasca.

Mariano Rajoy ha de comprendre, de triar fulanos amb la mena moral Zoido, per governar als espanyols, no ha aportat res de bo, perquè "..de ON NO HI HA, NO ES POT TREURE".

La Mediterrània és la frontera més perillosa del món.
Més de 30.000 persones, han mort en els últims anys intentant arribar a Europa per aquesta via. Les ONG denuncien que aquestes xifres, estan per sota de la realitat, perquè només es comptabilitzen els cossos que es troben.

Des del mes de maig de 2017, han mort ofegades, més de 2000 persones que intentaven creuar el mediterrani.

I la xifra de morts podria ser més escandalosa, de no ser per l'actuació de les "malvades" ONG, que en el que va d'any, ja han rescatat a la zona a 11.549 persones, la majoria d'elles dones i menors.

Les ONG, havien sol·licitat que la UE inviertiera en operacions de salvament i rescat per evitar més morts, però l'Eurogrup no ha fet cap cas a la sol·licitud, i a sobre, ha decidit perseguir encara més, als que s'atreveixin a salvar persones en la mar.

La persecució a la qual aquestes organitzacions de salvament són sotmeses, es fonamenta en l'anomenada 'Directiva de Facilitació'.

En el seu article 1.1, la Directiva de Facilitació, preveu sancions per a qualsevol que "ajudi a una persona que no sigui nacional d'un Estat membre a entrar en el territori d'un Estat membre o a transitar a través d'aquest".

La mesura europea, és similar a l'aplicada pel règim nazi, a l'Alemanya de 1939, contra les persones que ajudaven a humans de religió jueva. El pitjor és que ara, han tret una altra directiva per castigar més a les ONG, el "Codi Ètic".

La Unió EROPEA, es fa més feixista, dia a dia. A la UE li porta al pairo la Declaració de Drets Humans.
El passat mes de maig, a Tallin, el govern Italià va sol·licitar a la resta d'estats de la UE, que obrissin els seus ports als refugiats, per així alleujar la pressió migratòria a Itàlia o que, almenys, comencessin a admetre en els seus països, la quota de refugiats que va marcar la UE

La resposta a la petició d'ajuda del govern italià, ha estat desatesa per la resta d'estats de la UE, entre els quals hi ha Espanya, tots s'han negat en rodó a cooperar i complir les seves quotes migratoris.

Després de la negativa, la UE ha presentat un nou "codi ètic", per obligar al fet que les ONG deixin de rescatar d'una vegada per totes, als refugiats que vénen en pasteres, el nou codi incrementarà les multes i sancions.

La U.E obligarà a les ONG que rescaten immigrants en el mediterrani, al fet que col·laborin amb els guardacostes libis, lliurant als refugiats que fugen de Líbia, sota l'amenaça de sancions quantioses.

Després de la reunió, el ministre d'Interior Zoido, ha acusat les ONG, d'afavorir la immigració il·legal.
La Coordinadora d'ONG per al Desenvolupament (CONGDE), ha acusat el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, d ' "atemptar" contra "els que protegeixen la vida" i contra les milers de persones que la perden cada any a la Mediterrània.

El ministre d'Interior Zoido, està indignat amb les ONG que rescaten immigrants i la seva intervenció en el consell de ministres d'interior europeus, ha deixat sense paraules a tots els assistents "Cal conscienciar les ONG que s'està per ajudar i no es està per afavorir o potenciar la immigració irregular, quan aquesta immigració irregular està donant lloc a que corri perill el Mar Mediterrani, com està succeint amb massa freqüència ", ha assegurat Zoilo.

Els ministres de l'eurogrup van pensar que les paraules de Zoido eren un error de la seva traductora, perquè Zoido no sap anglès i que el ministre espanyol es podia estar referíendo a la plaga de meduses que està assotant les platges del litoral mediterrani espanyol.

Després de l'al·legat supremacista, Zoido va explicar als ministres europeus, que Espanya seguirà sense complir amb la quota de refugiats que l'han ordenat les autoritats europees, perquè preveu que algun dia, la Unió Europea acabarà rebaixant "ostensiblement" la xifra de refugiats que ha de acollir nostre país.

El ministre espanyol ha vaticinat que la xifra de refugiats que Espanya haurà d'acollir abans del proper mes de setembre, serà menor de 7.500 i no els més de 17.000 als quals es va comprometre el govern d'Espanya.

També, ha insistit actuar sobre el problema, en els països d'origen i en els de trànsit d'immigrants, per així evitar la "pressió migratòria" en els països més rics de la Mediterrània. "Espanya té el ferm convenciment que quan una persona recorre més de 4.000 o 5.000 quilòmetres superant dificultats, quan ja arriba al mar Mediterrani és molt difícil que se li pugui convèncer que retorni novament de manera voluntària al seu país d'origen", va comentar .

Sembla que Zoido i La Unió Europea mai va a comprendre que com més països àrabs es arrasin militarment, més s'incrementarà el nombre de refugiats que vindran fugint dels bombardejos.

Al final, els ministres d'interior europeus, s'han animat amb les propostes de Zoido i han decidit crear el "Codi Ètic de Conducta" per multar i immobilitzar a les embarcacions de les ONG, que no lliurin als refugiats rescatats als seus perseguidors, els guardacostes libis.

La Coordinadora d'ONG per al Desenvolupament (CONGDE), ha denunciat: "Els països europeus i Espanya, construeixen murs i tanques, col·loquen concertines, expulsen il·legalment a les persones, porten a terme expulsions en calent i legislen criminalitzant els que haurien de protegir, perquè són víctimes ".

Mariano Rajoy no ha comentat res sobre aquest escàndol, que atempta contra la vida d'innocents i els Drets Humans, protagonitzat per Zoido, pel fet que el Govern en ple, camina "embolicat" amb el dels sobres de diners públics, tapant la seva pròpia corrupció i no li queda temps per a altres temes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS