dimecres, 12 de juliol del 2017

L'Equip A del Partit Popular, comandat per Català, Cospedal, Soraya Sáenz i Zoido, està preparant el segrest d'urnes electorals, detencions d'independentistes, multes milionàries als que portin adhesius amb l'estelada i si es posen "Farruco", aplicaran la anul·lació de l'Autonomia Catalana i arribat el cas prendrien militarment Catalunya.






Si Rajoy no fa servir la força policial i / o militar, el proper 1 d'octubre es celebrarà el plebiscit per la independència de Catalunya, perquè la consulta popular té el suport del 70% dels catalans.

L'última ocurrència del Govern més corrupte d'Europa, és amenaçar els electors catalans, amb sancions, empresonaments i la presa militar i policial de les institucions catalanes.

La invasió de Catalunya ideada per Rajoy i la ministra de Defensa Cospedal, per evitar el plebiscit, implicaria a forces d'assalt per Terra, Mar i Aire.

El proper 1 d'octubre, se celebrarà el referèndum per a la Independència de Catalunya
La notícia ha sorprès una mica al Govern de Rajoy, que caminava embolicat tapant la corrupció generalitzada de la seva organització criminal i confeccionant el sostre de despesa pressupostària, per retallar més les prestacions als bruts vagues vermells que no treballen i limitant els recursos públics per a la seguretat Social, Educació, pensions i ajuts socials per als que ja han perdut tot.

Si a la consulta guanya el SI, la proclamació de la independència catalana serà una realitat, en un termini màxim de 48 hores.

Si guanya el NO ', se celebraran noves eleccions autonòmiques de manera immediata.

La reacció del govern més corrupte d'Espanya, ha estat l'esperada pels seus votants.

El Govern en ple, s'ha llançat a la gresca contra la consulta democràtica sobre la independència, plantejada pel Govern català.

Alguns peperos, els més mansos, han proposat multar tots els ajuntaments catalans que permetin la celebració del referèndum ordedenado per la Generalitat.

La mesura inclou a més de multes, la retirada d'urnes i paperetes per la força, amb les preceptives detencions i osties a mansalva per tot arreu. El Govern i Ciutadans, volen que a més s'aprovi un Decret Llei per eliminar l'Autonomia Catalana.

Els més ensalvatgits, com la ministra Cospedal, no es conformen amb omplir les presons de presos polítics, volen més, per això estan sospesant a fons, la invasió militar de Catalunya, per al supòsit que guanyi el Si.

La invasió Cospedaliana implicaria a forces d'assalt per Terra, Mar i Aire
Aquesta setmana, Cospedal la ministra de Defensa que cobra cinc sous, ha arengat a l'Exèrcit i a l'Armada com a garants de la unitat d'Espanya.

Sembla que els assessors d'imatge de Maria Dolors han recorregut al bagul dels records de la dictadura franquista, per rescatar els discursos i arguments, que el nan cabró del Ferrol feia servir anys enrere.

"L'Exèrcit està per mantenir a Espanya Unida" ha dit a les tropes, que han hagut de suportar el seu discurs en posició de ferms.

"Per terra, mar i aire, les Forces Armades i la Guàrdia Civil es troben on calgui protegir els valors de la democràcia i de la Constitució, però també la integritat i sobirania".

Cospedal, ha recordat als mariners de l'Armada, "el valor de la unitat d'Espanya, ens fa més forts i més grans".

Les paraules de la ministra de Defensa, han escandalitzat molts demòcrates i han estat enteses com una amenaça encoberta, per recordar als catalans i barcelonins en particular, la facilitat que tindria l'Armada de tornar a bombardejar des de la costa, la seva ciutat.

A més Soraya Sáenz, la vicepresidenta del govern triada pel PP, per dialogar amb el Govern, no ha aportat cap solució i ha tirat més llenya al foc, comentant amb la seva cara d'odi habitual "Si als catalans els ha prou 48 hores per declarar la independència, a l'Estat en té prou amb 24 hores per recórrer la Llei d'independència i paralitzar la llei de referèndum ".

Rafael Catalá, el ministre recusat pel parlament, desautoritzat políticament que no vol dimitir perquè no li va això del joc democràtic, ha dit que "la Llei del Referèndum Català és manifestament antidemocràtica".

El Referèndum d'Autonomia, està emparat per l'ONU i el Tribunal de la Haia, tot i que el PP no ho entengui
El Referèndum d'Independència de Catalunya, està emparat per article 1.2 de la Carta de les Nacions Unides i l'article 1 del Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics de la mateixa ONU.

I Tot i que a Rajoy i els seus detractors els foti, la Constitució de 1978 determina que els tractats internacionals ratificats per Espanya, formen part del seu ordenament intern.

El Tribunal Internacional de Justícia de la Haia, afirma que "durant la segona meitat del segle XX, hi ha hagut casos de nous estats, que han pogut formar-se, perquè han exercit el dret a l'autodeterminació" "... la gestió democràtica de qualsevol discrepància política ha de produir-se amb ple respecte als drets humans i les llibertats individuals ".

Privar de llibertat o amenaçar amb fer-ho, a qui discrepa políticament, no està permès pels Drets Humans, ni per la Unió Europea, encara que als juristes del Partit Popular se'ls oblidi amb massa freqüència.

Quins interessos s'amaguen després de la Unitat de la Pàtria defensada pel PP?

L'últim informe del BBVA indica que l'economia catalana creix més i millor que la de la resta de comunitats, gràcies al seu potent sector exterior i de la indústria.

Mariano Rajoy no va a permetre la independència de Catalunya, perquè suposaria un enorme pèrdua econòmica per a les partides pressupostàries destinades a les màfies de l'IBEX-35.

La caiguda de la recaptació, després d'una futurible independència Catalana, unida a la falta d'interès del Govern, en pujar els impostos als que més tenen, farien insostenible l'estat de corrupció i els presidents i consellers del IBEX-35 mai l'hi perdonarien a Rajoy .

Si la humanitat hagués estat tan "tancada de mollera" i tan carca com són els nostres deshonrrosos governants, en l'actualitat ens diríem Hispània i seríem una província paleta de l'Imperi Romà.

Negar-se a entendre que la independència de Catalunya és inevitable, si així ho desitgen els seus ciutadans i gastar més recursos de l'Estat, en posar traves per allargar, accentuar i radicalitzar el problema, que a sobre ha creat el propi Partit Popular, és un altre sense sentit més , del pitjor govern que ens ha tocat patir als espanyols.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS