dijous, 2 de novembre del 2017

El cop d'Estat del PP-PSOE-Ciutadans a Catalunya al costat de la La Unió Europea que han donat suport al cop. La UE, que tant presumeix de defensar els drets humans i democràtics, a poyado el cop d'estat que Rajoy, Sánchez i Rivera han perpretrar a Catalunya aplicant l'article 155 que envia a presó Junqueras i mig govern de Catalunya.






Carmen Lamela accepta les peticions més dures del fiscal Maza després de prendre declaració aquest matí als membres del govern.

 La jutgessa Carmen Lamela, també coneguda per haver dut a terme altres despropòsits judicials, com el cas Altsasu, o la causa contra els Jordis o el cas dels joves de Orereta, ha dictat presó sense fiança per a 8 consellers de la Generalitat.
La magistrada accepta així les peticions més dures de la fiscalia, que veu delictes de rebel·lió, sedició i malversació. Per a la resta dels consellers i Carme Forcadell la jutgessa ajorna la sessió al pròxim 9 de novembre, després de les protestes dels advocats, que no han tingut temps de preparar la defensa, davant la rapidesa de la citació a declarar.

L'estat espanyol, lluny de rebaixar la seva actitud repressora, crea nous presos polítics en el seu afany de venjança contra el poble català i el seu dret a decidir.

La jutge de l'Audiència espanyola, Carmen Lamela, ha decretat presó sense fiança per al vicepresident Oriol Junqueras i els consellers Raül Romeva, Dolors Bassa, Joaquim Forn, Josep Rull, Jordi Turull, Meritxell Borràs i Carles Mundó. En canvi, Lamela ha decretat presó sota una fiança de cinquanta mil euros per a Santi Vila. Amb aquesta decisió, la jutge ha acceptat la petició de mesures cautelars del fiscal Miguel Ángel Carballo, que demanava les condicions més dures acusant-los de rebel·lió, sedició i malversació.

Tots els consellers que han comparegut aquest matí a l'Audiència han respost únicament a les preguntes dels seus advocats, excepte Santi Vila, que durant quaranta-cinc minuts ha respost les preguntes també de la jutge i del fiscal.

La jutge ha de decidir ara si emet l'ordre internacional de detenció del president Puigdemont i els consellers que són amb ell a Brussel·les que ha demanat el fiscal de l'Audiència. Carballo ha demanat que es cursés l'ordre d'arrest del president i els consellers Clara Ponsatí, Lluís Puig, Toni Comín i Meritxell Serret perquè no s'han presentat a declarar.

El Suprem dóna més temps a la taula del parlament
D'altra banda, el Tribunal Suprem espanyol ha suspès la declaració de la presidenta del parlament, Carme Forcadell, i dels altres membres de la taula citats a declarar per l'acusació de rebel·lió, sedició i malversació. El jutge ha ajornat la declaració fins al 9 de novembre a petició dels advocats, que han presentat una queixa per no haver tingut prou temps de preparar la defensa, perquè van ser citats abans d'ahir.

El tribunal ha acceptat la petició dels advocats, que han sol·licitat més temps per preparar la defensa dels investigats. Avui i demà havien estat citats Forcadell, Lluís Guinó, Anna Simó, Ramona Barrufet i Joan Josep Nuet. I també Lluís Corominas, que ara president del grup parlamentari de JxSí però havia estat vicepresident primer de la taula.

El tribunal sí que ha ordenat vigilància policial per la presidenta del parlament, Carme Forcadell, i els cinc membres de la taula. Així ho havia demanat la fiscalia. Han hagut de facilitar un domicili i un número de telèfon, informació que la policia farà servir per tenir-los vigilats en tot moment.

El jutge ha acceptat la mesura i així ho ha comunicat a les defenses. Quan faltaven pocs minuts per dos quarts de dotze, Forcadell, Nuet, Simó, Corominas, Guinó i Barrufet han abandonat l'edifici del Tribunal Suprem. Forcadell ho ha fet en cotxe oficial i la resta en dos taxis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS