dilluns, 6 de novembre del 2017

Emilio Botín no va morir per un infart al seu domicili de Somosaguas sinó que va ser assassinat en el seu propi despatx de la Presidència del Banc de Santander de la Ciutat Financera de Boadilla de la Muntanya. Querella presentada davant el Jutjat Central d'Instrucció número 1 de Madrid. Escàndol de tal magnitud que podria afectar les més altes estructures polítiques i financeres d'Espanya.






Aquesta és l'afirmació recollida literalment a la querella presentada al Jutjat Central d'Instrucció número 1 de Madrid pel lletrat Carlos Javier Sánchez-Sec Vivar, que podria fer trontollar les més altes estructures polítiques i financeres d'Espanya ja que considera (entre d'altres) a l'actual presidenta del Banc de Santander Ana Patricia Botín i la seva mare, la vídua del banquer Paloma O'Shea, encobridores i, possiblement inductores, de l'assassinat d'Emilio Botín dut a terme pel narco Jesús Samper Gaviria i els responsables de seguretat del Banc Carlos Martínez, Carlos Rubio i José Manuel García Entrena.

Precisament els querellats, a més d'Ana Patricia Botín i la seva mare, Paloma O'Shea, són Jesús Samper, Carlos Martínez, Carlos Rubio i José Manuel García Entrena.

La querellen sosté que Botín volia divorciar-se de Paloma O'Shea per casar-se són la sotsdirectora general del Banc de Santander.

La querella presentada davant el Jutjat Central d'Instrucció número 1 de Madrid sosté que el banquer havia sol·licitat, poc abans de la seva mort, el divorci de Paloma O'Shea, arribant a facilitar-li una llista amb tots els béns que li correspondrien després de la separació que , pretenia, fora de mutu acord. El motiu de la separació d'una relació en què ja no existia convivència conjugal des de fa molts anys, seria la voluntat de Botín de contreure matrimoni amb la seva amant Ana María Sánchez Corral. A més, el banquer pretenia dedignar al seu fill, Javier Botín O'Shea (germà de l'actual presidenta) com a president del banc i havia manifestat, en multitud d'ocasions, que estava molt més preparat que la seva filla. La relació entre Emilio Botín i María Sánchez del Corral, directora de Màrqueting Corporatiu i Marca del Banc de Santander, era absolutament pública i no es tractava de cap dels deliris amorosos anteriors que se li havien atribuït al principal banquer del país. De fet, els seus plans de casament eren públics i els nostres companys del diari digital Vozpópuli ja publicava, el 31 d'octubre de 2.014, els plans de casament d'Emilio Botín i María Sánchez del Corral per a les pròximes festes de Nadal.

Així les coses (sempre segons la referida querella) la vídua del banquer i la presidenta del Banc de Santander, Patricia Botín, van ordir un pla per a la desaparició d'Emilio Botín que va acabar consumant amb l'assassinat del "patró" de la banca espanyola, la nit del 9 de setembre de 2014, entre les 21 i les 21.30 hores, al seu despatx de la Presidència situada a la Ciutat Financera que el Banc de Santander posseeix a Boadilla del Monte, una Ciutat Financera completament tancada i envoltada de les més avançades mesures de seguretat.

Bomba informatiu que sembla extret d'una novel·la negra. Segons el querellant, el banquer va ser assassinat per l'amant d'Ana Patricia Botín

La querella afirma que Jesús Samper, narcotraficant colombià que manté una relació extramatrimonial des de fa anys amb la presidenta del Banc de Santander, havia estat amenaçat per Emilio Botín que volia acabar amb aquesta relació i l'havia obligat a abandonar Espanya. Samper, amb la col·laboració dels membres de seguretat de la Ciutat Financera del Banc de Santander, va assassinar a Botín, que era diabètic, injectant alguna substància (mortal de necessitat). Samper, membre d'un dels càrtels colombians de droga més importants, va trucar al seu amant Ana Patricia Botín res més executar l'assassinat, perquè tornés des de Londres. L'actual presidenta del Banc de Santander (sempre segons la querella presentada al Jutjat d'Instrucció número 1 de Madrid), va volar immediatament -en avió privat- des la cabina va contactar amb l'advocat de l'estat Rodrigo Echenique, un dels molts treballadors públics al servei de l'entitat financera, i li va ordenar que preparés immediatament una reunió per a ser nomenada presidenta del Banc.

Així les coses, Ana Patricia Botín va arribar a la seu de la Ciutat Financera de Boadilla de la Muntanya al voltant de la una de la matinada i es va improvisar, al despatx contigu a on jeia cadàver Emilio Botín, un Consell Extraordinari al qual van assistir la pròpia Ana patricia Botín, el vicepresident primer del Banc de Santander, Fernando de Asúa Álvarez, el secretari general Ignacio Benjumea, l'advocat de l'Estat Rodrigo Echenique i una cinquena persona sense identificar que, a més, va gravar amb el seu telèfon mòbil l'esmentada reunió. D'aquesta manera (afirma la querella signada pel lletrat Sánchez-Sec Vivar) quan Emilo Botín fill, arriba a la Ciutat Financera de Boadilla de la Muntanya acompanyat de David Gutiérrez (cap de gabinet i home clau d'Emilio Botín pare), Ana Patricia Botín ja ha estat designada presidenta del Banc de Santander a la reunió de govern amb el cos present del banquer. Emilio Botín fill, només arribar, presència com un furgó funerari trasllada en secret el fèretre del banquer, des Boadilla de la Muntanya, fins al seu domicili conjugal a Somosaguas, des d'on s'informa als mitjans de comunicació que, sobre les 8,30 de matí, ha mort Emilio Botín a casa després de patir un infart mortal.

Una de les primeres decisions d'Ana Patricia Botín va ser acomiadar l'amant del seu pare, María Sánchez del Corral .

Quan Ana Patricia Botín O'Shea accedeix a la presidència del Banc de Santander, una de les seves primeres decisions executives va ser l'acomiadament de la directora de Màrqueting Institucional, María Sánchez del Corral, amant del seu pare i amb la qual el mort banquer pensava contraure matrimoni en breu.

La querella presentada per la procuradora Ana Isabel Sánchez Riado davant el Jutjat Central d'Instrucció número 1 de Madrid, suposa un cop a la línia de flotació del Banc de Santander, en un moment molt complicat per a l'entitat primera entitat financera d'Espanya ja que que s'enfronta a la demanda de més de 300 accionistes per la fallida del Banc Popular. Hem de recordar que el Banc Popular, després de ser rescatat pel Govern, va ser venut al Banc de Santander pel preu simbòlic d'un euro. Els demandants, 315 en l'actualitat, consideren que Ana Patricia Botín s'hauria enriquit de manera injusta i il·legal amb la compra del Banc Popular el preu, segons els demandants, era molt superior al irrisori euro que pagament el Banc de Santander per la seva compra. Segons el despatx d'advocats Jausas, representant legal dels demandants, el preu real del Banc Popular superaria els mil tres-cents milions d'euros que capitalitzava el dia abans de la seva intervenció. Amb aquesta situació ha de lluitar Ana Patricia Botín, la qüestionada presidenta de la primera entitat financera d'Espanya que ara hauria enfrontar-se, a més, a una querella per complicitat en l'assassinat del seu pare i per irregularitat en l'accés a la presidència del banc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS