dimarts, 5 de desembre del 2017

EL GOVERN ESPANYOL VOL ESCLAVITZAR PART DEL POBLE CATALÀ. El regne d'Espanya denota en les seves actuacions contra Catalunya un comportament similar al d'una dictadura sense cap capacitat per rebaixar la tensió i atenuar el conflicte, que es presenta desbocat.







Més de 31millones d'euros es va gastar el Ministeri de l'Interior en el seu desplegament militar per intentar impedir el referèndum del passat 1 d'octubre.

L'actuació de la policia carregant contra la gent indiscriminadament; ancians, nens o minusvàlids, va produir 900 ferits de diversa gravetat, però no va aconseguir impedir la votació d'aproximadament 2.300.000 persones. L'enginy popular va ser superior als 17.000 efectius policials i cossos d'elit desplaçats en 3 vaixells noliejats per a l'ocasió.

No obstant això el ministre Juan Ignacio Zoido no ha dimitit per aquest fracàs estratègic i desfalc a les arques públiques, contràriament, l'operatiu policial continua vigent.

El següent pas per part del complot governamental del PP -en resposta a la carta d'Puigdemont demanant diàleg- ha estat la persecució política i les detencions.

Aquest dilluns la jutgessa de l'Audiència Nacional Carmen Lamela ha decretat presó incondicional per un delicte de sedició pel presidents de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, i d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

El fet essencial en què es fonamenta en l'acte el delicte de sedició de Cuixart i Sànchez consisteix a haver-se pujat a un vehicle de la Guàrdia Civil per dirigir-se als manifestants, -pidiendo calma- qual cosa va ser retransmès per les TVs que estaven presents al lloc dels fets.

Estimats amics, si veieu aquest vídeo és perquè els aparells de l'Estat han decidit limitar la meva llibertat per ser el president d'Òmnium.

Us dirigeixo aquestes paraules amb l'objectiu de manar-un missatge de serenitat. De serenitat i de confiança, tot i els temps que estem vivint i que ja intuíem. Avui tenim una mostra més que la repressió de l'estat no tindrà límits per intentar aturar aquesta onada democràtica que estem vivint a Catalunya.

Vull dir-vos que ara és més important que mai que estiguem serens i siguem conscients de la transcendència del moment històric que estem vivint.

Des de l'any 63 i fins al 67 la nostra seu ja va ser clausurada i, si llavors vam sortir endavant, tingueu plena certesa que també ho farem ara.

Si cal tornarem a treballar des de la clandestinitat i amb el profund convenciment de les nostres arrels pacífiques i democràtiques que ens han caracteritzat sempre com a entitat.

Moltes vegades ens van dir que no podríem votar i ho hem fet, ho hem aconseguit. I ara ens diran que no podem crear aquest nou estat.

Si us plau, us demano que encara que els líders o representants d'alguna de les entitats del sobiranisme estiguem privats de llibertat, seguiu treballant de manera organitzada i, sobretot, no perdem mai l'esperança.

Per aquells que no hi són i pels que vindran.

No tingueu cap dubte, el poble de Catalunya s'ha forjat el seu futur i s'ha asfaltat seves places i els seus carrers.

En aquesta greu hora, més serenitat que mai, més coratge que mai.

Lamentablement la decisió de la jutge ha estat privar-nos de llibertat.

És un acte que no respon a cap principi de justícia.

És un acte que el que fa és intentar atemorir-, castigar-nos per haver defensat la llibertat i per haver sortit al carrer pacíficament, com ja fa tant que temps que venim fent-ho.

Per això us vull demanar de manera molt sincera que qualsevol resposta que donem els propers dies i, sobretot, les que haurem de seguir donant a aquesta mobilització permanent, que ha de portar-nos cap a la proclamació de la República, les fem sempre amb aquesta actitud que ens ha fet tan forts, d'unitat, de civisme i de confiança en nosaltres mateixos.

No podran doblegar-nos si ens mantenim forts. Jo ho estic.

Es que és una decisió que pot indignar a molta gent. Jo també ho estic. Però la llibertat és sencera o no és.

L'Audiència Nacional ha decidit privar-nos de llibertat, però l'1 d'octubre tots junts vam decidir obrir les portes a la llibertat. I l'aconseguirem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS