dijous, 28 de desembre del 2017

L'actual Espanya, una població tan completament adoctrinada, aborrallonada i servil, que és capaç d'aplaudir la repressió policial més salvatge, mentre les elits corruptes i antidemocràtiques que els roben i maneguen (des de la infecta Família Reial, fins a les màfies corruptes del PP, PSOE i els neo-franquistes de Ciutadans) i que considera com una cosa normal i justificable el lladronici i la corrupció.







I si no és així, com s'explica que el partit polític més corrupte de la història d'Europa, el PP, segueixi sent el més votat a Espanya malgrat l'allau d'evidències sobre la seva corrupció massiva ?. Ni en l'experiment xinès havien arribat a tals nivells d'èxit en l'adoctrinament massiu com el que han aconseguit entre la població espanyola. És un rentat de cervell sense precedents en la història moderna, mai vista en l'era de les xarxes socials i l'accés a la informació a Internet.

Per això, aquestes elits fan pinya amb el govern esbirro de Rajoy i donen suport als seus feixistes i per això ataquen amb tant afany la rebel·lió popular catalana, la potencial llavor per a una rebel·lió global contra ells i els seus foscos interessos. No poden tolerar que un poble s'organitzi de forma horitzontal per si mateix i desobeeixi els amos.

Si ho toleren un cop, l'exemple cundirá i s'enfonsarien seus plans globals. I per això, tots hem de sumar-nos a aquesta rebel·lió catalana de forma immediata: és el poble contra les elits criminals globals i és una oportunitat única per enfrontar-nos a ells ...

Si vostès volen saber quin tipus de gentussa dóna suport al govern espanyol en la seva repressió feixista als catalans, només han de fer un breu repàs a la biografia de personatges tan sinistres com Jean Claude Juncker, cap visible de la Cambra Reich, ara anomenat Unió Europea. Per començar, aquest aliat del govern d'Espanya té conegudes arrels nazis.

El pare de Jean-Claude Juncker va lluitar per Hitler a la Segona Guerra Mundial i el seu sogre era un simpatitzant nazi que perseguia als jueus al seu país natal. Al país de Juncker, Luxemburg, les escoltes il·legals als ciutadans són costum ... aquests són els principis democràtics de Juncker i per això dóna suport a aquest règim espanyol de la llei mordassa i la persecució ideològica dels veritables demòcrates. Sense anomenar la corrupció institucionalitzada i generalitzada de Juncker al capdavant de Luxemburg i per tant l'amic perfecte del Règim corrupte espanyol ...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS