dijous, 1 de març del 2018

Vergonya a nivell judicial a Espanya. Mentre hi ha presos polítics en cel·les sense calefacció, i privats de llibertat, ens trobem a tots els corruptes al carrer, anant a esquiar, a prendre el sol i a viure a cos de rei ... .. Això és Espanya ...







Qualsevol demòcrata, sigui patriota espanyol o no ho sigui, ha de sentir una important vergonya quan veu el que està succeint a nivell judicial a Espanya.

Mentre hi ha presos polítics, que també són polítics presos, cosa que intenten difondre, oblidant la primera part, per crear confusió entre la població els líders unionistes, que es troben en cel·les sense calefacció, i privats de llibertat, ens trobem a tots els corruptes al carrer, anant a esquiar, a prendre el sol ia viure a cos de rei ... .. Això és Espanya ...

Sí que hi haurà qui dirà "és que s'han saltat la llei", una cosa que podria ser cert, es van saltar la legislació espanyola, però ningú pot estar d'acord amb que estiguin a la presó si no és perquè té afectada la vesícula biliar i li supura malaltissament.

Però aquest "saltar-se la llei" té les potes molt curtes amb l'estratègia que han utilitzat Puigdemont i Gabriel, a qui els unionistes comencen a titllar de covards perquè el borreguisme es despisti de la realitat.

El fet que hagin anat a països diferents obeeix al fet que una ordre d'extradició requereix un judici previ en aquest país, una cosa que a Bèlgica ja s'havia fet a mitges i on ja només quedava una imputació contra Puigdemont per revisar: la de rebel·lió ... les altres van quedar desestimades, és a dir, la justícia belga indicava que no eren certes.

Una setmana abans que els tribunals belgues dictaminessin sobre el delicte de rebel·lió, l'estat espanyol va retirar l'ordre de recerca i captura per evitar la seva més que evident ridícul, es quedava sense armes contra els polítics catalans ja que no els podia encausar per això ... . El rar és que els unionistes no ho sàpiguen veure.

Anna Gabriel, ha utilitzat un altre país, segurament per tenir la prova que la premsa unionista intenta injuriar als països que simplement demostren la no existència de democràcia a Espanya, i si abans van assetjar a Bèlgica, ara parlen d'una Suïssa ultraconservadora, amb mentalitat elitista, on els espanyols són poc més que esclaus, etc, evidentment, informació molt lluny de la realitat .... I Gabriel està provocant a l'estat espanyol perquè torni a caure com amb Puigdemont ... .. El rar és que els unionistes no ho sàpiguen veure i alguns es vagin apuntant al borreguisme del comentari "covard" abans de reflexionar i pensar.

Però ens queda Trapero ...

A ningú li estranya que Trapero, el més alt comandament dels mossos, un professional i no un polític, estigui rebent per tots els costats amb l'objectiu de tenir-lo a la presó si o si?

Joaquim Forn és a la presó com a Conseller d'Interior, i era el màxim responsable d'Interior, Trapero tan sols seguia ordres, cosa a la qual està obligat qualsevol comandament en una cosa tan jerarquitzat com una policia.

Suposo que la majoria recordaran el 23 F, però segur que ningú recorda les condemnes ... Els capitostos, que vivien a cos de rei a la presó, no tenien un comandament per sobre que els donés l'ordre de donar un cop d'estat, però sí el tenien els diferents capitans, o tinents, implicats ...

Què penes els van caure i què va passar amb ells? Cap va trepitjar la presó ... Van anar a judici on se'ls van decretar penes d'1 a 3 anys amb el que podien seguir l'exercici de la seva professió militar ....

Capità Francisco Ignacio Román: Absolt. Va ascendir a Coronel.
Capità Juan Pérez de Lastra: 3 anys. Va ascendir a Coronel.
Capità José Ignacio Cid Fortea: 2 anys. Va ascendir a Comandant.
Tinent Jesús Alonso Hernáiz: 1 any. Va ascendir a tinent coronel.
I un llarg etcètera.

Com rebien ordres no van haver de patir ni pel seu treball, ni per anar a la presó.

Per què Trapero, llavors, sí?

Penso que per dos motius fonamentals.

Un d'ells és que, sense voler-ho, es va convertir en la icona de l'independentisme causa del seu caràcter humil i professional, una cosa que hauria de ser aplaudit per tots.

L'altre és que és la persona que millor sap què va passar en l'atemptat de les rambles, on, curiosament, el capitost del grup Yihaidista era un col·laborador del CNI (servei d'intel·ligència espanyol) i l'historial havia desaparegut completament, facilitant l'atemptat de les rambles.

Curiosament, l'atemptat de les rambles, va ser utilitzat per l'unionisme per intentar buscar un sentiment patriòtic nacional espanyol que no es va trobar (no sé si recordeu la quantitat de banderes espanyoles que van aparèixer del no-res), com a reacció a un brutal atemptat.

Qui sap si Trapero té les proves que demostrin que era algun moviment de l'unionisme? ... Capitost vinculat al CNI .......... informació vetada a Mossos ......... .. Experiència de mostres de patriotisme en atemptats anteriors ....... Premisses que fan que faci olor tot massa malament.

Algú ens explicarà el per què d'aquesta obsessió per algú que tan sols complia, i compleix, amb el seu treball?

Com a Espanya no existeix la separació de poders, per molt que intentin manipular els polítics unionistes ... (el TC és nomenat íntegrament pels polítics, el CSGJ, els que dirigeixen als jutges, són elegits, tots, pels polítics, el fiscal general elegit pels polítics ... .. Aquí s'entén la conya).

És perquè més d'un comenci a obrir els ulls.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS